Распоред на часови и вежби

МИНИ

(од 4 до 8 години)

вторник и четврток

18:30-19:15

 

 

 

ЈУНИОРИ(од 8 до 14 години)

понеделник и среда

19:00-19:45

 

 

 

СЕНИОРИ(над 14 години)

понеделник, среда и петок

18:00-19:45

 

 

 

* Танц студиото ЗОДИЈАК го задржува правото за измена и дополнување на распоредот и активностите